Projectleiding

Ik breng je project tot uitvoering

Als projectleider neem ik al je zorgen uit handen op het gebied van fondsenwerving, zorg, welzijn, huisvesting en onderwijs. Dankzij mijn brede ervaring kan ik ook jouw project tot een goed einde brengen. Waarmee mag ik jou van dienst zijn?

Projectleiding

Waarom Hennie als jouw projectleider?

In elke fase kan ik de begeleiding van een project op mij nemen

Mieren die samenwerken

Optimale voorbereiding, communicatie & uitvoering

Ik zorg voor een goede voorbereiding, communicatie, uitvoering en oplevering van projecten.
 Mijn kracht zit in het organiseren en plannen. Dit doe ik door mij snel in te lezen en de juiste mensen bij het project te betrekken.

Het overzicht bewaren, stakeholders aantrekken en nieuwe oplossingen bedenken

Wanneer je mij als projectleider inhuurt, overzie ik snel wat er moet gebeuren. In overleg met de opdrachtgever betrek ik de juiste stakeholders bij een project of denken we out of the box en lossen we het anders op.

Profiteer van mijn netwerk met nog meer specialisten

Ik heb zelf de nodige specialismen in huis en wanneer dat toch niet voldoende blijkt te zijn, beschik ik ook nog over een groot netwerk om de nodige kennis en kunde in te huren.

Hennie als projectleider

Samenwerken met Hennie

01

Analyseren

Ik, als projectleider, ga jou en alle betrokken partijen met elkaar verbinden. Wij gaan samen kijken wie er betrokken zijn, wat de kracht is van de samenwerking en welke factoren in de weg kunnen staan. 

02

Verbinden

Samenwerken is de juiste mensen met elkaar in verbinding brengen en vervolgens samen stappen maken. We maken een planning die ik bewaak en ik zorg dat alle partijen goed met elkaar samenwerken.

03

Evaluatie

Na een goed doorlopen proces wordt het projectdoel, het resultaat behaald. Met een eindevaluatie sluiten we het project af. Eventueel kunnen wij een 2e fase van het project opstarten. 

Nieuwste cases

Projecten waar ik trots op ben

Hoe de verbeteringen aan de huurwoningen toch door konden gaan

Twee scholen & kinderopvang onder één dak