Fondsenwerving

Hoe ik van jouw idee een succes maak!

Fondsenwerving gaat verder dan het inzamelen van geld om je project te realiseren. Het draait om het creëren van betrokkenheid en partijen bij elkaar brengen, zodat er meer draagvlak en meer middelen komen om je project te realiseren. Als gecertificeerd fondsenwerver vertel ik je graag over alle kansen. 

Fondsenwerving

Waarom Hennie als jouw fondsenwerver?

Fondsenwerving is betrokkenheid creëren en partijen bij elkaar brengen

Vogels bij elkaar

Samenwerken van plan tot uitvoering

Samen onderzoeken we welke vorm van fondsenwerving het meest geschikt is voor jouw project: werven bij vermogensfondsen, sponsoring door bedrijven of bijvoorbeeld het organiseren van een event. Vervolgens maken wij een plan en gaan wij door tot het doel is bereikt.

Ik ben een gecertificeerd fondsenwerver

Ik heb jarenlange ervaring als fondsenwerver. Bovendien heb ik de A- en B-opleiding aan de 3F-Academy gevolgd. Wat betekent dat ik gecertificeerd fondsenwerver ben.

Profiteer van mijn kennis en kunde over veel verschillende onderwerpen

Fondsenwerven is mijn vak. Graag deel ik mijn kennis en kunde met jou. Ik heb o.a. ervaring op het gebied van fondsenwerving voor zorg, welzijn, huisvesting en onderwijs. Mocht ik nog geen ervaring hebben met het onderwerp, dan kan ik mij snel inlezen en/of de juiste mensen bij elkaar krijgen.

Hennie als specialist fondsenwerving

Samenwerken met Hennie

01

Verkennen

We starten met het verkennen van je project: wat wil je bereiken, welk budget is er al en wat is er nog nodig? Heb je bovendien al partijen op het oog waarmee je zou willen samenwerken?

02

Plannen

Vervolgens bespreken we welke vorm van fondsenwerving je het beste kan helpen om van je idee een succes te maken. Daarnaast maken wij een projectplan en stellen wij een begroting- en dekkingsplan op. 

03

Uitvoeren

Vervolgens help ik je met het doen van de aanvraag, maar ook met het leggen van alle contacten die je nodig hebt of het oprichten van een vriendenstichting. En denk eraan: fondsenwerving kost tijd!

Nieuwste cases

Projecten waar ik trots op ben

Jeu de boulesbaan voor zorginstelling ZINN

Adviseren aanvraag vermogensfondsen – Stichting in de Stad Groningen